Leírás és Paraméterek
Termékleírás:
A Shiitake és a Ganoderma gomba egyaránt fontos fehérje-, kálium- és cink-forrás. A Távol-Keleten használatuk hosszú időre nyúlik vissza, mind az étkezés, mind a hagyományos gyógyászat terén. Mindkét gomba rostanyagban gazdag, nagy mennyiségben tartalmaz a szervezet számára fontos aminosavakat, B- és D-vitamint. Hozzájárulnak a természetes immunvédelemhez (az ellenálló képesség csökkenését eredményező hosszantartó betegségek és kezelések után rendkívül fontos a legyengült immunrendszer helyreállítása)
. Felhasználási javaslat: 1 tasak tartalmát 2-3 dl forró vagy hideg vízben feloldva, azonnal fogyasztható italt kapunk. Naponta 1-2 csészével fogyasszunk, lehetőleg éhgyomorra. Főbb összetevők: Shiitake és Ganoderma gomba kivonat nádcukor Kiszerelés: 10 g x 20 db tasak
Összetétel | |
Shiitake és Ganoderma gomba kivonat | |
nádcukor | |
Kiszerelés | 10 gr.x 20 db. tasak |