Oldalunk cookie-kat használ, amelyek segítségével magasabb színvonalú vásárlói élményt tudunk nyújtani látogatóink részére. Az oldal böngészésével beleegyezel a cookie-k használatába. További információt az Adatvédelmi nyilatkozatunkban találsz.

Sárgabarack magbél 100 gr.

Leírás és Paraméterek

Termékleírás:

A magbél B17-vitamint is tartalmaz, mely kesernyés ízt is ad az édes mellett. Ajánlott napi fogyasztás a keserű magból: 12-15 szem. A B17-vitamin elpusztíthatja a rákos sejteket. Ifj. Ernst Theodor Krebs biokémikus magas szintű elismerésben részesült a B15- és B17-vitaminok területén végzett kutatási eredményeiért. Egyik publikációjának hiteles fordításából az alábbiakban egy rövid kivonatot közlünk. „…A B17-vitamin valamennyi ráksejt esetében hatékony lehet, hiszen a rákos sejtek bizonyos szempontból azonos tulajdonságokkal rendelkeznek. A rákbetegség fajtájától függetlenül a throphoblastok béta-glukozidáz enzimet tartalmaznak, melyet „felnyitó” enzimnek is neveznek. Amikor a laetrile (B17-vitamin) érintkezik a béta-glukozidáz enzimmel, akkor lebomlik, és egy benzaldehid-molekula, illetve egy ciánhidrogén (HCN) molekula keletkezik. Mivel az emberi szervezetben kizárólag a ráksejtek tartalmaznak béta-glukozidáz enzimet, és csak ez az enzim képes a B17-vitaminból ciánhidrogént (HCN) előállítani, így egyedül a ráksejtre van hatással, kizárólag azokat öli meg. Ha a szervezetben nincsenek ráksejtek, akkor nincs jelen a béta-glukozidáz enzim sem, így a táplálékkal bevitt laetrile-ből (B17-vitamin) nem keletkezik ciánhidrogén (HCN), s ez kizárja a szervezet cianid mérgezésének lehetőségét...” 

Vásárlói vélemények

Még senki nem nyilvánított véleményt erről a termékről.