Leírás és Paraméterek
Termékleírás:
A friss, fiatal és 30 cm-nél alacsonyabb növényt az aratás követően szárítják, és porrá őrlik. Fő összetevője a magas magnézium tartalmú klorofill, illetve gazdag fehérjékben is. A 22 aminosavból 18-at tartalmaz, beleértve a 8 esszenciális aminosavat, amit a szervezetünk nem képes saját maga számára előállítani. Rendszeres fogyasztásával egészségessé válik a szájflóra, ami hozzájárul az ép fogak megőrzéséhez. Az árpafű gazdag fehérjében, ami a 22 aminosavból 18-at tartalmaz beleértve a 8 esszenciális aminosavat, amit a szervezetünk nem képes saját maga számára előállítani, így kiváló fehérjeforrás a vegetáriánusoknak, akiknek gyakran hiányzik a fehérje az étrendjükből. Az árpafű por kitünő forrás a vegetáriánusok étrendjéből gyakran hiányzó fehérjék pótlására. Vitamin tartalma is jelentős, 30-szor több B1-vitamint tartalmaz, mint a tehéntej, de tartalmaz B2-, B6-, B9-, B12- és C-vitamint is.
TULAJDONSÁGAI
Gyorsan felszívódik, tökéletesen hasznosul
Véd a magas vérnyomás kialakulásától
Normalizálja az anyagcserét
Lassítja az öregedést
Immunerősítő
Szabályozza a gyomorsavtermelést
Segíti a mellékvesekéreg működését
Található benne magnézium, kalcium, vas, mangán, foszfor és kálium
Jó eredménnyel használható fogyókúrák során
Kiszerelés | 125 gr. |