A szupergyümölcsökként ismert növények leginkább magas antioxidáns tartalmukról nevezetesek, melyek felveszik a versenyt a nem kívánatos szabad gyökökkel. Ezek a molekulák az anyagcsere folyamat során keletkeznek és nem is okoznának problémát, ha a légszennyezés, cigarettafüst, égett és mélyfagyasztott ételek nem lennének mindennapjaink részei - hiszen ezek felborítják az egyensúlyt szervezetünkben - így a kelleténél több szabad gyök keletkezik, ami egészséges sejtjeink kárára válhat. Ezért fontos immunrendszerünk támogatása kellő antioxidáns tartalmú étellel és készítménnyel, hogy könnyedén tudja semlegesíteni szervezetünk ezeket a molekulákat. Lássuk, melyek a szóban forgó gyümölcsök!
A Farkasbogyó, azaz a Goji
A Goji bogyó Belső-Mongólia és Tibet védett völgyeiben terem, teljes nyugalomban és hagyományos gazdálkodás keretein belül. Ezek a jellegzetes ízű piros bogyók nagyon gazdag forrásai a különböző vitaminoknak és ásványi anyagoknak. Tele van C-vitaminnal, bátran lehet állítani, hogy a legtöbb gyümölcsöt lekörözi beltartalmával. 21 ásványi anyagot és rengeteg rostot tartalmaz, vastartalma a spenótnál tizenötször magasabb. Tartalmaz káliumot, szelént, cinket, A, B1, B2, B6 és E vitamint, ezen kívül 18 féle aminosavat, és még oldalakon keresztül sorolhatnánk jótékony hatásait. Mivel az egyik legmagasabb antioxidáns tartalommal megáldott növény, hatékony segítség az a bőr fiatalságának megőrzésében és mindenféle megbetegedés megelőzésében. Aszalt gyümölcs és kapszula formájában is hozzáférhető webáruházunkban!
Az Acai bogyó
Az Acai évszázadok óta az Amazonas menti törzsek étrendjének része. A bogyó lila szőlőszemre emlékeztet, íze egy trópusi gyümölcsöt idéz. Antioxidáns tartalma az Acai bogyónak is kiemelkedő, ezen kívül antocián tartalma, a vörösbor pozitív hatásait szolgáltatja számunkra az alkohol mellékhatásai nélkül. Ezen tulajdonságai miatt a világon a legjobb tápértékkel rendelkező gyümölcsnek tartják, tehát rendkívül egészséges. Lehet, hogy ez a legtökéletesebb étel a világon, mivel tele van tápanyagokkal, beleértve vitaminokat, ásványi anyagokat, nyomelemeket és étkezési rostokat. Kétféle kapszula formájában is elérhető webáruházunkban!
A Noni gyümölcs
A Noni-t több mint 1500 éve használják immunerősítő, regeneráló kúrák során a Polinéz szigeteken.
Kutatások bizonyítják, hogy a Noni kiváló antibakteriális tulajdonságai még az E-coli baktériummal szemben is hatásosak. A tumorok ellen is felveszi a harcot, valamint gyulladáscsökkentő és fájdalomcsillapító hatása is ismert. A sejtek újratermelődését is segíti, valamint az immunrendszert is erősíti. Vitaminok, ásványi anyagok, enzimek és fitonutriensek sokaságát tartalmazza. Alkalmazzák megfázás, emésztési- és bőrproblémák, fej- és általános fájdalom valamint fertőzések kezelésére is. Jelenleg ezt a Noni tartalmú termékünket tudjuk ajánlani Nektek.